Kustpark Strand Westende (Westende, Belgische kust)

Op slechts 1km van het strand, in het mooie plaatsje Westende, vind je Kustpark Strand Westende. Westende is een gezellige familiebadplaats met een breed zandstrand met fijn zand, misschien wel een van de beste campings in Nederland/België wat betreft locatie dichtbij een mooi strand. Er is een 8km lange boulevard met vele gezellige terrasjes en winkeltjes.

Aan de kust

De nieuwe stacaravans in het kustpark zijn gunstig gelegen op ruime percelen met een grasveld en natuurlijk ook tuinmeubilair. Iedere stacaravan heeft een compleet ingerichte keuken met een magnetron en een grote koelkast. Ook is er een TV met Vlaamse en Nederlandse zenders en tegen betaling is er WiFi beschikbaar, door middel van een modem die bij de receptie te verkrijgen is en in de stacaravan geplaatst wordt.

Stacaravan type Oakley is geschikt voor 4 personen en heeft twee slaapkamers. Type Flores heeft 3 slaapkamers en hier kunnen 6 personen in verblijven.

Type Atlantic is als type Flores maar met 2 badkamers en 2 toiletten, ideaal voor grotere gezinnen of twee stellen die een stacaravan willen delen maar wel twee afzonderlijke badkamers wensen.

Horeca

Kustpark Strand Westende ligt op een apart deel van Kompascamping Westende en op deze camping vind je een bar en taverne waar je gezellig kunt eten en drinken. Er is een binnenplein met een terras bij de taverne en zelfs een snackbar.

Maar ook aan de zee vind je veel mogelijkheden om lekker uit eten te gaan of wat te gaan drinken in één van de gezellige strandtenten, ijssalons of cafés aan de boulevard.

Voor de kinderen

Op het gehele vakantiepark zijn er genoeg mogelijkheden voor kinderen om urenlang speelplezier te beleven. Zo zijn er speeltuinen, sportvelden (zoals volleybal en minivoetbal) en een overdekte recreatieruimte met een trampoline. Het animatieteam is hier ook aanwezig om allerlei leuke activiteiten op te zetten voor de kinderen.

Winkel

Alle dagelijkse boodschappen kun je krijgen in het winkeltje op het park, waaronder ook iedere dag verschillende soorten versgebakken brood.

Activiteiten

De omgeving van het park is heel geschikt voor fietsen en mountainbiken, ook kunnen er vlakbij het park fietsen gehuurd worden.

Op het strand en op de zee zijn ook genoeg mogelijkheden voor actievelingen, zo kun je er aan allerlei soorten watersport doen, zoals surfen, zeilen, zee-rafting en kanoën op zee. Beach-volleybal, beach-voetbal worden veel gespeeld op het strand.

Het wandelnetwerk Westkust heeft meer dan 100km aan wandelpaden in dit mooie kustgebied met duinen, natuurgebieden en kustplaatsjes. Wandelkaarten met duidelijke routes zijn overal te koop.

Het schilderachtige stadje Brugge ligt op slechts 40km afstand en is in een half uurtje rijden te bereiken.

Plopsaland De Panne ligt 20km van het park en de gezellige kustplaats Oostende slechts 14 km verderop. Volop mogelijkheden dus voor leuke dagjes uit met het hele gezin.

Kustpark Strand Westende is een ANWB erkend park.

Contactgegevens

Kustpark Strand Westende****
Bassevillestraat 141
B-8434 Westende
België

+31 (0)70 89 00 620
info@kustparkstrandwestende.be

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>